Mamure Ortaokulu

Vizyon: Kendisiyle ve değerleriyle barışık, insanlığa örnek bir kişi modeli ortaya çıkarmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, hoşgörülü, sosyal İlişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedef hedefleyen MAMURE İLKÖĞRETİM OKULUYUZ.

Başarılar: Sportif faaliyetlerde 40 Öğrencimiz dereceye girmiştir.

Saatler: BAŞLAMA SAATİ:8:45 BİTİŞ SAATİ: 15:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mamureort.meb.k12.tr

Adres - DERVİŞLİ KÖYÜ AYDINLAR MEVKİİ TEHÇİ YOLU KÜME EVLERİ DERVİŞLİ SEHIT MUSTAFA SEFA KÖK ILKOKULU VE MAMURE ORTA OKULU BLOK NO: 85 MERKEZ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri - KÖY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 8 KM